Aftenrøde
lørdag 9. september
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 200,- + avg.
Billetter

Aftenrøde er første utgave av et gjentagende festivalkonsept som skal spre pulserende rytmer ut i publikums blodårer og la de oppleve Byscenen på en helt annen måte enn før.

Gjennom kvelden vil det ypperste av norske elektronikaartister fylle scenen med dans, svette og fantastisk god stemning og vise hele Trondheim hvor mye sjangeren har å by på. Pass på for en tradisjonsrik scene i en helt ny drakt og forvent stimuli for alle sanser.

Første Artist: Fochs Koshka
Fochs Koshka er en elektronika-duo som til tross for sin korte karriere og få utgivelser har klart å spre ordet om deres energiske liveshow til hele det europeiske kontinentet. Musikken deres kombinerer mange sjangre innenfor dagens klubbmusikk i tillegg til å være sterkt inspirert av eldre stiler av elektronika som garage og 90-talls techno. For å si det kort, Fochs Koshka er den horisontale manifestasjonen av Tekken 2 og den vertikale representasjonen av Ape Escape. De har spilt for stappfulle lokaler og lange køer på Vill Vill Vest 2021, blitt kåret til en av favorittene til juryen på Trondheim Calling 2022 og solgt ut sitt eget show på Blå, Oslo. Duoen har nå signert med det troverdige elektroniske labelet Mhost Likely (Bjørn Torske, Might Be Twins etc.), og deres andre EP «Dingus Radford» ble utgitt høsten 2022.

Andre artist: Might Be Twins
Den Oslo-baserte duoen Might Be Twins har dratt til seg oppmerksomhet fra de største klubbene i Europa.
Might Be Twins viser en fryktløs holdning til klubbmusikk og mikser inn elementer fra rock og post-punk uten å gå om seg selv. De har delt scenen med MRD, og The Brvtalist og bygget seg et eget rykte rundt skogsrave-opptredene sine. Duoen lager egen visuelle uttrykk, musikkvideoer og med sine dynamiske energi og “Katteelskende” holdning er det umulig å si hva de kommer med neste gang.

Tredje Artist: TBA


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:00

→ Praktisk info på Byscenen