15 år med Nidaros Brass Band!
lørdag 7. april
18:00 (Dørene åpner kl. 17:00)
Pris: Kr. 200,-/250,- inkl. Avg.
Billetter

15 år er kanskje ikke all verdens alder i korps-Norge, men for oss er det både rundt nok og langt nok til å feires med festkonsert på Byscenen. Ja, akkurat så stort synes vi det er, at vi har engasjert en av verdens aller beste og mest karismatiske brassband-dirigenter og ditto kornettist til å være våre gjester denne spesielle kvelden!
Philip Harper har siden 2012 vært fast dirigent for Cory Band fra Wales, og under hans ledelse er bandet helt i verdenstoppen, i 2016 vant de det som var av konkurranser. I dette fantastiske bandet er Tom Hutchinson principal kornettist, han har markert seg som en av Storbritannias aller ypperste kornettister, og det er en stor glede for oss å presentere han for vårt publikum.
Vi har satt sammen et meget variert program av tradisjonell og original brassbandmusikk, komposisjoner og arrangementer av Philip Harper, et knippe kornettsoloer med Tom Hutchinson og vi presenterer et utvalg av våre egne solister! Vi lover en festlig jubileumskveld på alle måter, med noen herlige overraskelser!

Dørene åpner kl. 17:00

NB: Sittende konsert (Unummererte plasser – Først til mølla)