Veronica Maggio (SE) // Utsolgt
lørdag 7. mars
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 350,- / 450,- + avg.
Utsolgt

Dronningen kommer <3 <3 <3

Siden debuten i 2006 har Veronica Maggio blitt hyllet av journalister og fans, vunnet det som er av priser og oppnådd en utrolig kommersiell suksess med sine fem kritikerroste album!

Hun er utvilsomt en av Sveriges absolutt største artister, og det er ingen hemmelighet at hun er Sveriges ubestridte pop-dronning.

I vår ga Veronica først ut singelen «Kurt Cobain» og deretter «Tillfälligheter» fra det nye og sjette studioalbumet «Fiender är tråkigt». Singlene ble raskt favoritter blant fansen og har også oppnådd stor kommersiell suksess med over 30 millioner streams.

Før sommeren fikk Veronica også muligheten til å samarbeide med den populære gruppen Hov1 på deres singel «Hornstullsstrand» som endte opp som nummer 1 på Spotify.

Veronica startet sommerturnéen sin med å spille tre kvelder på rad på Gröna Lund i Stockholm, noe som aldri før har blitt gjort i moderne tid. I løpet av de tre magiske kveldene kom hele
51 000 mennesker, noe som er ny publikumsrekord for Gröna Lund. – Louis Armstrong sin konsert i 1962 hadde den gamle rekorden med 35 000 besøkende…

I tillegg til albumet, ble det også sluppet en kortfilm 27. september med samme tittel, regissert av
Måns Nyman og skrevet sammen av Nyman og Veronica. Kortfilmen er satt til Gotland og er en
Bonnie og Clyde inspirert historie med Veronica i hovedrollen.

Fiender är Tråkigt består av 10 sanger, alle skrevet av Veronica sammen med Jocke Berg, Simon Hassle og Agrin Rahmani, om har vært involvert gjennom hele albumprosessen.

Billetter legges ut fredag 4 oktober kl 10.00

Aldersgrense 18 år

Dørene åpner kl. 20:00 – Konsertstart kl. 21:00