The Dogs / FLYTTET TIL 18. JUNI
torsdag 18. juni
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 300,- + avg.
Få billetter

FLYTTET TIL 18. JUNI – Billetten(e) du har til utsatt arrangement er gyldig for ny dato.

Norges desidert ivrigste band, The Dogs, kommer nok en gang ut med nytt album på årets første mandag. 06. januar 2020 smeller de ut sitt åttende studioalbum, «Crossmaker», og bare uker etterpå legger de ut på en massiv Norgesturnè. Det er derfor med STOR glede vi kan fortelle at de lørdag 14. mars nok en gang har valgt å legge turen innom oss på Byscenen! Frontmann, Kristopher Schau, gleder seg som alltid.

«Nye hjemmebanen vår det her. Simpelthen elsker sjappa! Nå ligger det jo et jævla kumlokk med navnet vårt utafor i tillegg så denne kvelden skal det maxes i alle ledd. Målet er en helaften som skal slite ut hele midt-Norge og føre til sykemeldingsrekord uka etter, så derfor har vi fått lurt med oss Dunderbeist og Anti-lam Front til å starte ballet. 3 band som ikke er interessert i å «tape» og et spillested som aldri går tomme i baren, er bare to ord som gjelder da. Ekstra. Vakthold. Hoho, dette skal bli en røff en».

(foto: Glenn Meling)

Byscenen Trondheim
Dørene åpner kl. 20:00
Support: kl. 21:00
Aldersgrense: 18 år

NB! Stående konsert.
Galleri er åpent, her finnes det et begrenset antall unummererte sitteplasser og kan ikke reserveres, så kom tidlig. Først-til-mølla-prinsippet gjelder!

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende? → byscenen.no/om-byscenen/