Sol Heilo + Temporary
torsdag 31. oktober
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 295,- + Avg.
Billetter

Sol Heilo er opptatt av å gi publikum en opplevelse på mange plan der ulike sanser blir berørt. Hun søker å treffe forskjellige emosjoner hos dem som hører på̊ og ønsker å gi dem noe som de kan ta med seg videre i sine liv.

Det er derfor hun skriver låter, lager bilder og musikkvideoer, designer sine egne t-skjorter og platecover og spiller utallige instrumenter.

I vinter var Soll med på programserien «Hver gang vi møtes» på̊ TV2, der hun overrasket både artister og seere med sitt unike talent.

Sol har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Nå går hun solo med sitt eget band og kommer for å gi deg en konsertkveld du sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Sols tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.

I 2018 turnerte Sol og hennes band for fulle hus i Europa med musikk fra debutalbumet «Skinhorse Playground». I våres var de ute på intimkonsert-turné på noen få håndplukkede steder i Norge, også her med fulle hus! I sommer slipper Sol første smakebit av ny musikk, og spiller på flere festivaler rundt i landet.

Support: Temporary

Temporary, bestående av Jonas Utseth Peitersen og Mikael Øgaard (23 år) slapp sin første EP mai 2017, hvor denne ble bemerket fra flere hold med heftig rotasjon utover året i P3 og P1. Med fulle hus på blant annet Trondheim Calling, UKA, Moldejazz og Øyafestivalens har duoen bygd et ekstatisk og stemningsfullt live-show hvor det veksles mellom duo og band på scenen.

Med klare nikk til artister som bl.a. The Tallest Man on Earth, Jonas Alaska og Whitney, har de to 23-åringene nå gitt ut sitt debutalbum bestående av elleve helt nye låter. Temporary beveger seg innenfor folk-pop sjangeren, men viser med sin albumdebut hvordan denne kan utfordres og strekkes innenfor sitt melankolske landskap av vokalharmonier og fengende melodilinjer. 

Dørene åpner kl. 20:00

Aldersgrense: 18 år