Skambankt «Unplugged»
torsdag 10. september
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 345,- / 265,- + avg.
Utsolgt

TRONDHEIM KONSERTKOLLEKTIV & BYSCENEN presenterer

Skambankt «Unplugged»

Skambankt sin Trondheimskonsert i høst solgte ut på noen få timer! Heldigvis kan vi glede oss over at bandet kommer tilbake til Trondheim 13. mars – og denne gangen til Trondheims storstue, Byscenen! Forhåpentligvis blir det plass til alle, si!

Høsten 2019 overrasket Skambankt fansen sin da de slapp sitt første akustiske album «1994». At fansen skulle være så åpne for dette nye uttrykket skulle vise seg da bandet la ut på turné og solgte ut konserter over hele Norge.

Mange forbinder nok Skambankt med massive gitarvegger, heftige trommer, energisk rock, punk og hardrock. Men bak denne deilige massive veggen av lyd befinner det seg låter med sterke melodier og tekster. Dette kommer enda tydeligere frem når bandet skrur av forsterkerne og erstatter elektriske instrumenter med akustiske.

De fleste låtene til Skambankt er i utgangspunktet laget med hjelp av en kassegitar, så veien til et mer åpent, dynamisk og akustisk uttrykk er ikke så lang som en kanskje skulle ha trodd.
Med et lite nikk til 90-tallets «Unplugged»-serie på MTV, tok Skambankt i 2019 et langt skritt til siden og tilnærmet seg gammelt og nytt låtmateriale på en annerledes måte.

Bandet ga ut albumet «1994», fulgt opp av en høstturné. Konsertene og albumet fikk svært god mottakelse og nå er Skambankt klar for å legge ut på veien igjen!

«Det har vært utrolig givende og utfordrende å angripe låtene våre på denne måten. Vi har for første gang i karrieren fått muligheten til å oppleve hvordan det er å opptre med et roligere og mer organisk musikkutrykk, der fokus har vært på en helt annen type energi. Vi ser virkelig frem til å spille disse konsertene, før vi nok en gang trekker inn i studio for å begynne å jobbe med det neste albumet vårt.» – Terje Winterstø Røthing

Support: Camilla Rosenlund

CAMILLA ROSENLUND slapp sin første EP ”Fortune Of Memories” høsten 2017, som ble kåret til årets norske EP av både The Wilhelmsens og Deichmanske bibliotek. Den fikk også både terningkast 5 og 6. Hun deltok på By:larm i 2018, og spilte på en rekke festivaler samme år. Stemmen og stemningene hennes blir ofte sammenliknet med Ane Bruns. Den siste tiden har Rosenlund konsentrert seg om samarbeid med andre dyktige artister, deriblant Skambankt.

Trondheim Konsertkollektiv arranger konserter med spennende artister fra hele verden på små og store scener i Trondheim. Følg oss på Facebook og Instagram, og abonner på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter og eksklusive tilbud!

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende? → Info