Shame (UK)
torsdag 7. juni
22:00 (Dørene åpner kl 21:00)
Pris: Kr. 250,- + Avg.
Billetter

Shame tilbake til Trondheim!

Det barskeste britiske bandet i dag? Ingen introvert skruing på knotter her; Shame er et utrolig forfriskende pust der de hoier og skriker og vræler og henger i barisen i taket. Nok jåleri, endelig litt god, gammeldags pønk/rock.

Den unge London-kvintettens debutalbum «Songs of Praise» Har mottatt fantastiske anmeldelser i britisk presse, med toppkarakterer i toneangivende magasiner som NME, DIY Magazine, Record Collector og The Guardian.

Ryktet som et av Londons aller beste nye liveband resulterte i konserter med band som The Fall, King Gizzard og Fat White Family, på Pitchfork i Paris og Eurosonic – alt før de hadde sluppet en eneste singel.

Shame brukte 2017 på å imponere her hjemme på by:Larm, Slottsfjell, Øya og Pstereo.  Shame oser av formidlingstrang, sult og energi med en god bunke låter som har mye av det beste med engelske musikktradisjoner i ryggmargen.

«This album has excitement and confidence fizzing out of every song, the spirit of punk-rock defiance given an energy shot for a new generation» The Times

Dørene åpner kl 21:00

Aldersgrense: 18 år