Rich hall – live at byscenen
mandag 13. februar
19:30 (Dørene åpner kl 18:30)
350,- + avg
Billetter

Rich Hall til Norge i februar!

Humorfenomenet Rich Hall, inspirasjonen for The Simpsons-skaperne da de lagde bartenderen Moe Szyslak, kommer endelig tilbake etter sist å ha opptrådt for fulle hus! Halls intelligente, men absurde ironi ispedd musikalske avbrekk har skaffet han fans over hele verden, og han oppnådde kultstatus da han raljerte over skuespiller Tom Cruise under en av sine mange opptredener på Live at the Apollo. Han besøker følgende byer:

  • februar: Stavanger – Hall Toll
  • februar: Trondheim – Byscenen
  • februar: Oslo – Latter

“Rich Hall is a comedy phenomenon”The Sun

Rich Halls kritikerroste, gretne og tørre humorstil har etablert seg som en mester i absurd ironi og kongen av raske kommentarer. Den prisbelønte Montana-boeren er kjent for sine fagmessige utformete tirader, krangler med publikum og herlige musikalske sekvenser. Dette er en komiker som hvis knurrende indignasjon og syrlige observasjoner har et usvikelig talent for å treffe sine mål med presisjon hver gang.

Now is the time to grab this chance to see the great man at workThe Guardian

Det sure komiske geniet sluttet jobben han hadde hos Metrologisk institutt i USA. Han ble nemlig lei av arbeidsoppgaven som var å finne på navn til orkaner så han satset heller på komedie, og endte opp med å vinne hele to Emmy Awards for jobben som manusforfatter på ‘David Letterman Show’. Med et utseende som en av roadiene til Pearl Jam har Rich Hall gjort stor suksess på utsolgte show på Edinburgh Fringe Festival i tillegg til på kjente comedyklubber i både UK, USA og ellers i verden. I 2000 vant Hall den prestisjefylte Perrier Award under Edinburgh Festival.

‘Creeps up on you and ambushes your funny bone like no one else’The Scotsman

 

Vel møtt til en humoristisk helaften i tørreste laget!


Aldersgrense 18 år

 

Våre YouTube-favoritter:

Live at Apollo: www.youtube.com/watch?v=Bi1E7QLWy-w

Why he comes to Britain: www.youtube.com/watch?v=iwOG-64Zeao

George Forman grill: www.youtube.com/watch?v=LZXYpdqFovw