No. 4 & Barrokkanerne – God jul igjen
torsdag 10. desember
21:45 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 460,- + avg.
Utsolgt

No. 4 & barokkanerne – God jul igjen kommer til Trondheim og Byscenen torsdag 10. desember! <3

No. 4 tar med seg barokkensemblet Barokkanerne og sine vakreste julesanger og melodier til Oslo, Trondheim, Bergen og Gjøvik på en spesiell turné i et helt spesielt år. 

Hver jul de siste seks årene har No. 4 gitt ut en ny julelåt. I 2020 topper de seg selv med en hel utgivelse bestående av nye, omarrangerte versjoner av låtene i barokk drakt. “God jul igjen” slippes 20. november.

No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på seks korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut tre Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Barokkanerne er et av skandinavias første profesjonelle barokkorkestere med originalinstrumenter. Siden 1980-tallet har de vært grunnpilarene i oppbyggingen av et norsk tidligmusikkmiljø med konsertserier i Oslo, turneer i inn- og utland, utallige festivalopptredener, CD-utgivelser og et kontinuerlig arbeid for kompetansehevingen innenfor tidligmusikk blant unge, studenter, amatører og profesjonelle.

(foto: Jonathan Vivaas Kise)

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 21:45

NB! På grunn av helsemyndighetenes og kommunens retningslinjer med hensyn til smittevern, blir konserten sittende.

→ Praktisk info om Byscenen

→ Info om smittevern

→ Kjøpsvilkår