Monsters Of Trondheim / Back:N:Black & Kliss Lik
lørdag 22. august
23:00 (Dørene åpner kl. 22:00)
Pris: 350,- + avg.
Billetter

MONSTERS OF TRONDHEIM

BACK:N:BLACK – The Girls Who Play AC/DC

For første gang i Trondheim, flydd inn fra Europa, så har du nå muligheten til å oppleve dine AC/DC favoritter fremført av 5 beintøffe damer som digger å spille AC/DC mer enn noe annet!

Disse damene bringer kjærligheten til AC / DC til scenen, og gir låtene den musikalske respekten den fortjener – og lager et show du gjerne vil se. Vi later ikke som vi er AC / DC, og det setter fansen vår pris på .» Disse fem talentfulle og vakre unge musikerne, som sprengte seg vei frem på på scenen i 2010, tok raskt AC / DC fan-verden med storm. BACK:N:BLACK kan ikke sammenlignes med andre hyllestband! Deres «die-hard» lidenskap for å vise sin kjærlighet til AC / DC sin musikk som fans, samtidig som de ikke mister sin egen identitet, har tiltrukket seg oppmerksomhet fra AC/DC selv – og en voksende fanbase rundt om i verden.

Basert i Sveits, har de rocket festivaler i Belgia, Tsjekkia, England, Frankrike, Tyskland, Italia, Liechtenstein, Nederland, Norge, Skottland, Slovakia, Sveits og snart USA.

Showet inneholder sanger fra hele AC / DC sin karriere, fra hits som Thunderstruck, Hells Bells og Highway to Hell, til fanfavoritter som Down Payment Blues og Shake a Leg. Hvis du ikke allerede kjenner til dem, må du ikke gå glipp av dette: BACK: N: BLACK er ikke bare et hvilket som helst annet jenteband, eller nok et AC / DC tributeband! De er ikke bare gode musikere, de er mega karismatiske på scenen. På grunn av dette har de en veldig stor fanbase basert på sin egen identitet. Ikke la deg lure, de ser flotte ut, men de som blåser dem av som «Barbie Dolls», ender alltid opp med å spise sine egne ord!

★»Good on them!» —Brian Johnson, Singer AC/DC

★ «I like your band. Your drummer is great.» —Phil Rudd, Drummer AC/DC

★ «If you like AC/DC you’ll love these girls. A great band, very professional and well worth a look.» —Jackie JAX Chambers, Lead Guitarist, Girlschool

KLISS LIK – A tribute to Kiss

You wanted the best, you got the second best. De er ikke Kiss, men de er så nære du kommer. De er KLISS Lik!

KLISS Lik er en hyllest til til de tidlige årene i KISS’ over 40 år lange karriere, med enkelte innsalg fra 80-tallet. Bandet stiller i full KISS-sminke og kostyme, og går for å være Norges beste KISS tributeband. Både musikken og showet står i fokus, og flammeblåsing, blodspytting og gitarknusing er selvskrevne ingredienser. De har kjøpt inn lisensierte drakter fra Gene Simmons’ merchandise-selskap, og innstudert hvert eneste gitarlick.

Ex-gitarist Bruce Kulick uttalte at det var et av de beste tributebandene han noen gang hadde jammet med da han i november 2017 spilte tre låter sammen med KLISS Lik i Oslo.

Her kommer de kjente hit’ene på rekke og rad – innpakket i lys og røyk! Detroit Rock City, Love Gun, Rock’n Roll All Night og naturligvis I Was Made For Loving You.

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 22:00
  • Konserten starter kl. 23:00

NB! Konserten er stående.

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende? → Info