Louisiana Avenue / Jazzfest 2020
søndag 29. november
21:00 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 325,- / 225,- + avg.
Billetter

De satte Moldejazz på hodet i 2019. Nå er Sveriges beste liveband klare for Trondheim!

Louisiana Avenue er gledeorkesteret som med sin smittende energi tar deg til Mardi Gras uten å fly en meter. Uansett sted og tid lykkes de å ta sitt publikum med på en musikalsk reise til New Orleans sydende musikkliv, og det er ikke uvanlig at kvelden kulminerer i et enormt karnevalstog!

Med seg har de tegnspråkartisten Jamila Ouahid, som gir det allerede kraftfulle showet en ytterligere dimensjon. På New Orleanns Jazz & Heritage Festival er det tradisjon for at konsertene tolkes fra scenen av en tegnspråktolk, og dette har Louisana Avenue tatt med seg inn i sitt uttrykk. Frontfigur Pär forteller: – I Louisiana Avenue prater vi mye om at alle skal få være med og alles like rettigheter til musikk og kultur. Hvordan kan man da manifestere dette på en visuell og uttrykksfull måte? Gjennom tegnspråktolking så klart!

De frelser publikum hvor hen de drar. Bandets karismatiske frontfigur Pär Stenhammar stråler når han leder sitt åttemanns-band, som sprer kjærlighet og galskap gjennom så vel mikrofon som megafon. Det er tydelig at gruppa vil overføre den inkluderende feststemningen fra New Orleans til våre mer hjemlige breddegrader. «Nu kör vi. Alla ska med!»

”Sveriges bästa liveband!”
Anders Pihl, musikmagasinet LIRA

Pär Stenhammar – vokal
Hjalmar Leissner – gitar og vokal
Fredrik Dahllöf – trommer og vokal
Martin Wilhelmsson – bass og vokal
Bosse Gustafsson – sax og vokal
Leon Falk – trombone og vokal