LFMK: Sinatra med Ingar Kristiansen // Byscenen 10 år
torsdag 23. april
20:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 300,- / 225,- + avg.
Billetter

Velkommen til ekte croonerkonsert med Norges fremste Sinatra-tolker og byens største band! På 10-årsdagen for Byscenens aller første konsert blir det gjenhør med de imponerende blåserne i Luftforsvarets musikkorps. Det garanteres Sinatra-låter i kjente, så vel som i nye og dristige, arrangementer, samt småfrekke historier og gøyal kuriosa.

Sinatra er kjent som det 20. århundrets største vokalist og entertainer. Han hadde en imponerende produksjon og flere av hans låter er blitt udødelige. Den vokale styrken han oppøvde, kombinerte han med en intuitiv sans for jazzens timing og improvisasjon. Sinatra på sitt beste er mer jazz enn pop, han var han var kjent som «The Voice», «The Sultan of Swoon» og «Chairman of the Board».

Dirigent: Helge Sunde

Vokalist: Ingar Kristiansen

Luftforsvarets musikkorps

Ingar Kristiansen har fått renommé som Norges største Sinatra-tolker, men han er først og fremst en mann som groover og ruver i crooner-sjangeren. Han er hyppig brukt av ulike ensembler rundt i landet.

Helge Sunde er både trombonist, komponist, dirigent og førsteamanuensis ved jazzavdelingen og i seksjon for komposisjon og teori ved Norges musikkhøgskole. Sunde har jobbet for Kringkastingsorkesteret ved et hundretalls produksjoner, samt vært orkesterleder for en rekke storband.

Luftforsvarets musikkorps er Trøndelags eneste profesjonelle korps og består av 27 blåsere og slagverkere. Korpset har hatt base på Byscenen siden huset åpent i 2010. De spilte også den absolutt første konserten som ble arrangert på Byscenen, den 23. april samme år. Korpset er kjent for sin allsidighet og lekenhet i tillegg til musikalsk briljans.

Byscenen Trondheim
Aldersgrense: 18 år
Dørene åpner kl. 19:00
Konserten starter kl. 20:00

NB! Sittende konsert med unummererte plasser, og først-til-mølla-prinsippet gjelder.

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
byscenen.no/om-byscenen/