janove
lørdag 25. mars
22:00 (Dørene åpner kl 21:00)
350,- + avg
Billetter

Nå kan du oppleve Janove i soloformat for første gang etter Kaizers Orchestra la opp!

Janove er for de fleste kjent som en av skandinavias mest markante frontfigurer fra tiden med Kaizers Orchestra. Sist han stod på scenen var for over tre år siden i september 2013 sammen med gamlebandet som han kaller ”Moderskipet”.
Den gangen avsluttet han Kaizerkapittelet med åtte kvelder på rad for over 40 000 (!) publikummere i DNB Arena i Stavanger.

Janove har satt sammen et band fra øverste hylle bestående av Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem), Mattias Hellberg på gitar (Håkan Helstrøm, Soundtrack Of Our Lives), Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundstrøm) og Gulleiv Wee på bass (The September When).

Hittil har Janove sluppet tre singler,
Først ut var den groovy og storslåtte ”Regnbuen Treffer Oss Ikkje Lenger”, som ble sluppet samtidig med en live opptreden på Spellemannshowet januar i 2016, neste låt kom ut sommeren 2016 med den evigaktuelle tittelen; ”Verden Går Til Helvete, Tralala” og kan best beskrives som en rocka club-banger. En skikkelig signaturlåt hvor han på sedvanlig vis blander favorittsjangrene sine. Tredje singelen ”Marlene” kommer 23. september 2016, dette er en klassisk drivende, rockelåt med den typiske visuelle, og ofte surrealistisk drømmende, Janove-poesien.

I anledning Janoves konsertlansering 23. september, kommer det også ut en fjerdesingel. ”Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg” En gavepakke til fansen i form av en killer live-låt med ingredienser fra det meste vi er vant til fra hans tidligere livehøydepunkter.

Albumet ”Artisten & Marlene” slippes 10 februar 2017 og kommer til å bli utgitt på en dobbelvinyl og på alle streamingplatformer.

Aldersgrense 18 år