Gluecifer
lørdag 17. oktober
22:00 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 400,- + avg.
Billetter

Konserten med Gluecifer på BYSCENEN 25. april er dessverre avlyst, men vi har fått landet en ny konsert med The Kings of Rock! Den nye konserten er den 17. oktober, og du kan bruke billetten(e) du har til det avlyste arrangementet i april. Du kan også be om refusjon dersom det ikke passer. 

Gluecifer var et nøkkelband i scandirock-bølgen som tok over Europa 20 år siden. Gikk du glipp av det, så er dette virkelig sjansen å få med seg det. I 2018 kom det etterlengtede comebacket, etter 13 år i hi. Siden det har de solgt Rockefeller og Sentrum Scene hele syv ganger (!). Vi gleder oss sinnsykt til låter som «Easy Living», «Desolate City», «Automatic Thrill» og «I Got A War».

Året var 1994, og bandet startet som et punkrock-band i Oslo. Et knippe undergrunns-utgivelser ledet til platekontrakt med svenske White Jazz label, hvor gutta delte garderobe med bl.a. The Hellacopters. Dette resulterete i turnéer som dekket både Europa og USA. Fra 1997 til 2005 slapp de hele 5 album, og spilte hundrevis av eksplosive liveshows.

Platen «Automatic Thrill» i 2004 var bandets siste, men også bestselgende plate og sett på som deres artistiske høydepunkt. Året etter ga bandet seg med et løfte om å aldri returnere på scenen. Heldigvis var det et vanskelig løfte å holde, og i juni 2018 spilte de sin første gig på 13 år på Azkena-festivalen i Spania. Det ble sagt at bandet aldri har vært bedre, og at Gluecifer fortsatt ikke gjør ikke skam på tittelen som The Kings of Rock. Nå er de klar for BYSCENENs 10-års jubileum!

Biff Malibu – Vokal
Raldo Useless – Gitar
Captain Poon – Gitar
Danny Young – Trommer
Peter Larsson – Bass

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Konserten starter kl. 22:00

NB! Konserten er stående. Galleri er åpent, her finnes det et begrenset antall unummererte sitteplasser og kan ikke reserveres, så kom tidlig. Først-til-mølla-prinsippet gjelder!

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende? → Info