Geoff Tate (US) (+ special guest: Stargazer)
onsdag 22. februar
19:45 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 360,- + avg.
Billetter

GEOFF TATE 30TH ANNIVERSARY OF EMPIRE
Can’t you feel it coming? EMPIRE! Can’t you hear it coming? EMPIRE!

Her kommer 2023, og den lyden du hører og vibrasjonene du føler er GEOFF TATE og bandet hans, Operation: Mindcrime, som gjør seg klar for sin kommende Europaturné med en forsinket feiring av EMPIRE sitt 30 års jubileum som ble utsatt pga pandemien!

Albumet som ble utgitt i august 1990 hadde seks singler («Empire», «Silent Lucidity», «Best I Can», «Jet City Woman», «Another Rainy Night (without you)» og «Anyone Listening?»), og er Queensryches bestselgende album til dags dato med over tre millioner solgte album, og det oppnådde trippel-platinastatus.
GEOFF og bandet – som for tiden består av Kieran Robertson på gitar, Jack Ross på bass, Scott Moughton på gitar og Felix Bohnke på trommer – vil fremføre alle elleve sangene fra albumet back-to-back, i sin helhet.

Og for å ta turneen helt til tops, så vil den kommende turneen bli kickstartet med en komplett fremføring av Queensryches andre studioalbum, Rage for Order, nok et album med elleve låters album som inneholdt singlene, «Gonna Get Close to You», «The Whisper» og «Walk in the Shadows.»
Bare noen få år etter utgivelsen sommeren 1986, så kalte magasinet Kerrang! Albumet for et av de «100 største heavy metal-albumene gjennom tidene.»

Det stemmer, du skal få oppleve både «Rage for Order» og «Empire» i sin helhet, på en kveld!


  • Stående konsert
  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 19:00
  • Konserten starter kl. 19:45

→ Praktisk info & smittevern på Byscenen