Luftforsvarets Musikkorps: Frode Alnæs og Blåserne
torsdag 5. mars
19:30 (Dørene åpner kl 18:30)
100,-/150,-/200,- + avg
Billetter

Luftforsvarets Musikkorps presenterer: Frode Alnæs og Blåserne!

Frode Alnæs har gjennom 30 år blitt feiret som en av norsk musikks mest populære og suksessrike artister og låtskrivere. Han er kjent for å glede publikum både gjennom musikken sin og med sitt smittende humør. Når Frode slår seg sammen med Luftforsvarets musikkorps 28 blåsere på scenen, så kan vi love at dette vil bli en konsert av de sjeldne!

Alnæs har en lang komponistkarriere og er en av Norges beste gitarister. Han er også en sanger med særpreg og en konferansier med nordmørsk brodd og humor. Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum – han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!
Alnæs er mannen bak melodier som «Long December Night», «Everyone Needs A Friend», «Invisible Man» og «Vitae Lux». Hans populære musikk preger kveldens repertoar og flere av arrangementene er spesialskrevet for Luftforsvarets musikkorps.

Kveldens dirigent er Lars Erik Gudim. Han har dirigert alle Forsvarets fem korps, og har i tillegg ledet blant annet Kringkastingsorkesteret og Trondheim symfoniorkester.

Dirigent: Lars Erik Gudim
Konferansier og solist: Frode Alnæs

Unummererte sitteplasser

Id: Fri alder