Forrest Shaw (US) // Scott Baker-Marflitt (UK)
tirsdag 3. september
20:00 (Dørene åpner kl. 19:00)
Pris: 200,- + avg.
Billetter

UP & COMIC SOULS (BYSCENEN, TRONDHEIM)

Up & Comic Souls er en ny stand-up serie som presenterer internasjonale, nasjonale og lokale komikere i en herlig blanding på en og samme kveld og scene.

Tirsdag 3.september kommer Up & Comic Souls til Byscenen, Trondheim med Scott Baker-Marflitt (UK) og Forrest Shaw (US) på plakaten + local support (TBC).

Fra marinbiolog og artistmanager til stand-up komikere. Forrest Shaw (US) og Scott Baker-Marflitt (UK) har begge forlatt tidligere yrker til fordel for stand-up og er klare for utvalgte byer i Norge og Europa til høsten.

Scott Baker-Marflitt (UK)
Scott Baker-Marflitt er britisk nå bosatt i Norge. Han er et friskt pust på stand-up-scenen, og har lang fartstid fra underholdningsbransjen som artistmanager. I showene deler han sine absurde livserfaringer fra musikkbransjen og dyptgående frustrasjoner som engelskmann bosatt i et annet land med en herlig edge.

Som han selv sier:
«I’m an only child! It was either start writing to perform stand-up as a catharsis or start punching people at will. But apparently punching people that´s not allowed, or something.”

Forrest Shaw (US)
Forrest Shaw er mest kjent som komikerstjernen Jim Jefferies sin skribent og partner på scenen og i det populære talkshowet «The Jim Jefferies Show». Den tidligere marinbiologen, nå stand-up komiker, kommer til Europa for første gang hvor han med stor selvironi og humor snakker om sin egen spillavhengighet, helseproblemer og oppveksten hans i Miami med en hippiemor. Han er også veldig glad i katter.

Stand-up-komikeren har også de siste årene bidratt bak og foran kamera på en rekke TV-programmer som Legit, Swamp Wars, hans eget prisvinnende show Labour Days, og nevnte The Jim Jefferies Show.

Byscenen
tirsdag 03. september
Dørene åpner kl 19.00
Showstart kl 20.00

CC: 200,- + avg.