DumDum Boys // BYSCENEN 10 ÅR
fredag 1. mai
21:30 (Dørene åpner kl. 20:00)
Pris: 450,- + avg.
Utsolgt

I 2020 feirer BYSCENEN 10-års jubileum, og i jubileumsåret byr vi på en storstilt feiring med 10 konserter i perioden 21. april – 02. mai! 10 konserter på 10 dager, med det ypperste av norsk musikk har å by på. Byens første konsertscene er faktisk nesten 150 år gammel, og har huset historiske storheter som Ole Bull og Bjørnstjerne Bjørnson – da under navnet Arbeiderforeningen. Lokalet sto for alt fra basarer, boksekamper, danseskole, teateroppsetninger, samfunnsmøter og ikke minst konserter. Byscenen slik vi kjenner lokalene i dag stod ferdig våren 2010, og har siden vært Trondheims storstue for konserter. Bli med på jubileumsfest med oss i april 2020!

DUMDUM BOYS

Venner!

Det er helt fint å ta det litt med ro, men ingen vits å overdrive det heller. Neste sommer vil vi ut og spille igjen, vi vil hoppe inn i en buss og oppleve det beste Norge har å by på, nemlig festivalsommeren. Vi gleder oss og ser fram til å møte dere alle.

Fred,
DDB

Som en av de fire store i norsk rock, er det nok ikke mange som kan unngå å ha et forhold til Dumdum Boys. Bandet er dypt forankret i den norske folkesjela. Verken prisdryss, salgssuksesser eller lovord fra etablissementet for øvrig har rocket ved Dumdum Boys’ fandenivoldskhet, spilleglede og trøkk når de står på scenen. Prepple, Kjartan og kompani viser år etter år at unge rockevalper som regel ikke når den gamle Dumdum-bikkja til anklene en gang.

BYSCENEN 10-ÅRS JUBILEUM

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 20:00
  • Konserten starter kl. 21:30

NB! Konserten er stående.
Galleri er åpent, her finnes det et begrenset antall unummererte sitteplasser og kan ikke reserveres, så kom tidlig. Først-til-mølla-prinsippet gjelder!

Spørsmål om scene, vergeordning, ledsager eller lignende?
byscenen.no/om-byscenen/