Den siste «lønsj»
fredag 31. mars
11:00 (Dørene åpner kl 10:15)
100,- + avg
Billetter

Klokka 11:05 den 31. mars 2017, går radioprogrammet «Lønsj» på lufta i NRK P1 for aller siste gang, direkte fra byscenen i Trondheim.

I en utvidet 2 timers festsending fra scenen, inviterer Rune Nilson og Torfinn Borkhus sine lyttere til å være med skuta til bunns med flagget til topps. Med fullt band på scenen og et vell av kjente og kjære figurer og karakterer i kofferten.
I over 5 år har Nilson & Borkhus servert sin radiolønsj til det norske folk. Det har blitt over 1000 programmer med påstått samiske Jan Olsen, Ståle Utslagsnes, Stig Ørving, våpenekspert Johan Remington Staahl, detektivene McIntosh & Lobster, Cirka Williamsen, Charlie Rackstead og mange andre. Flere av dem blir også med på byscenen for å ta farvel med et av landets største og mest trofaste radiopublikum. Omtrent en halv million nordmenn har fulgt Lønsj i NRK P1 daglig i disse årene. Det er dessverre ikke plass til alle sammen på Byscenen, så det kan lønne seg å enten bestille Lønsjpakke på forhånd og få reservert plass, eller å møte opp i god tid. Velkommen til den siste Lønsjen på Byscenen og NRK P1.
200 plasser på parkett. Billetten inkluderer en ekslusiv LØNSJ-matboks med innhold.
120 gratisplasser på galleri. Førstemann-til-mølla-prinsippet.

Fri alder
Unummererte sitteplasser31