Anti-Lam Front + Lucky Malice / 07. mai
fredag 7. mai
21:30 (Dørene åpner kl. 21:00)
Pris: 250,- + avg.
Utsolgt

NY-OPPSATT KONSERT: Releasefesten er flyttet til mai, og for et revansje-show det kommer til å bli!

Anti-Lam Front fra Trondheim har spilt norskspråklig skatepunk siden 2015. Kjapt og melodiøst, sarkastisk og sint, oppriktig og forsøksvis morsomt.

Bandet ble i utgangspunktet starta for å underholde bandmedlemmene selv, og de to første årene ble stort sett brukt på å øve og lage låter. Etter at debutplata «Tidlig Anti-Lam Front» kom i 2018 har aktivitetsnivået derimot økt betraktelig. Bandet har turnert med Black Debbath i Norge, med Lastkaj 14 i Sverige, og det foreløpige høydepunktet kom i 2019 da de spilte på Punk Rock Holiday i Slovenia med storheter/forbilder som NOFX, Descendents, Propagandhi og Good Riddance. Samme år ga de ut en splitt-EP og en splittsingle.

På toppen av det hele har de debutert som bryllupsband og blitt omtalt som «friskuser» i regionsavisa Adresseavisen. De er, med andre ord, godt i gang med å gjennomføre planen om å spre trøndersk skatepunk til alle verdenshjørner.

I oktober kommer bandets andre fullengder «Soloalbum». 14 låter som bærer preg av å være lagd på et tidspunkt verden virker å ha vært dummere enn på lenge.

Lucky Malice

Lucky Malice har levert fengende, flerstemt pop i rå og upolert pønkrock-drakt siden 2004. Trioen har reist Europa rundt og besøkt mang en undergrunnsperle, og live kan man forvente en tight eksplosjon av energi og livsglede. All musikk er gitt ut på DIY labelen Tonehjulet Kräftpest, og bandets tre LP’er, to split LP’er (med Göttemia og DANGER!MAN) og en EP finner du her:

https://kraftpest.bandcamp.com/music

Neste plate ut er albumet Magnetic, som slippes november 2020. Tittelsporet Magnetic er ute som digital single fra 4.september 2020.

Byscenen Trondheim

  • Aldersgrense: 18 år
  • Dørene åpner kl. 21:00
  • Support går på kl. 21:30

NB! På grunn av helsemyndighetenes og kommunens retningslinjer med hensyn til smittevern, blir konserten sittende.

Praktisk info om Byscenen

Info om smittevern

Kjøpsvilkår