Abakusrevyen 2017 Push() Pop() Baluba
torsdag 16. mars
19:30 (Dørene åpner kl 19:00)
95,-/ 130,- + avg
Billetter

Førti fine år, førti flotte år. Førti år med fest, førti år med fanteri. Abakus fyller førti, men det er på ingen måte noen krise. I en alder der mange sliter med å akseptere virkeligheten, velger vi å feire den. Vi kjøper ikke ny hytte, ny bil eller reiser til Magaluf – vi lager revy. En revy er som et kontrollert sirkus, men med mennesker i hovedrollene. Medmennesker. Våre roller bekles av akrobatiske abakuler som ønsker å glede og underholde publikum med brask og bram. Vi vil bytte ut programmeringsspråk og kalkulator med lettbent humor og morsomme rekvisitter – så finn frem entusiasmen og gjør dere klare for en ellevill aften.  16. og 17. mars samles vi på byscenen for å hylle dere, Abakus. Vi har lagt igjen skammen hjemme og kollektivt kledd oss i en spontan og selvironisk tvangstrøye. I løpet av kvelden skal vi få tårene til å trille og magemusklene til å jobbe i takt med amerikanske velgeres anger.

Abakus` historie er innholdsrik og mangfoldig. Det er på mange måter en solskinnshistorie om knoppen som ble til rosen. Om du har lyst til å feire den med oss kan du kjøpe revybilletter på byscenen.no. Dersom du ikke ønsker å le MED oss, kan du i alle fall komme for å le AV oss. Disse billettene selges også på byscenen.no, til den samme nette prisen.

Denne kvelden vil det pushes grenser og poppes pils. Det er meldt at stemningen blir helt baluba. Det blir med andre ord den mest sagnomsuste Abakus-revyen som noen gang har blitt vist!

Varighet: 1 time og 45 min inkl. pause
Aldersgrense 18 år
Unummererte sitteplasser

TORSDAG
Dør kl 19.00
Show kl 19:30

FREDAG
Dør kl 19.00
Show kl 19:30