LUFTFORSVARETS MUSIKKORPS & JAMES MORRISON

BYSCENEN HAR SKIFTET BILLETTLEVERANDØR TIL

WWW.BILLETTPORTALEN.NO

Dato:
14. mars 2013

Dørene åpner:

19:00

Konsertstart:

19:30

Billettpris:

125/175/225

Det ligger an til et fyrverkeri av en konsert når Luftforsvarets musikkorps og den australske jazzmusikeren James Morrison braker sammen i instrumental lek.

Morrison er i utgangspunktet trompetist, men trakterer også trombone og piano meget bra og gjør seg heller ikke helt bort på saksofon eller fløyte. Faktisk er han så allsidig at han i 2011 ga ut en storbandplate der han spiller alle instrumentene bortsett fra tromme-settet selv. Platen heter “Snappy too” og er vel verd en gjennomhøring. I løpet av sin karriere har Morrison spilt med blant andre Dizzy Gillespie, Frank Sinatra, Arthuro Sandoval og Whitney Houston. For de fleste er han nok mest kjent for å ha skrevet OL-fanfaren til sommer-OL i Sydney i 2000 som han selv fremførte under åpnings-seremonien.

I tillegg til materialet vi spiller sammen med Morrison, vil vi alene presentere et spekter av musikk skrevet for vår besetning av kjente komponister som Gustav Holst og Arnold Schoenberg.

Fenomenet James Morrison er vanskelig å beskrive med ord, så vi oppfordrer folk til å sjekke ut hans hjemmeside www.james-morrison.com eller på www.youtube.com.

Konserten er en del av Norwegian International Wind Festival