Program

BYSCENEN HAR SKIFTET BILLETTLEVERANDØR TIL

WWW.BILLETTPORTALEN.NO

Dato:
28. juli 2013

Dørene åpner:

21:30

Konsertstart:

22:30

Billettpris:

300

Stefan Sundström – Sveriges egen Mick Jagger – feiret i 2010 30 år som artist og 50 som menneske, og er nå tilbake etter et sabbatsår! Nabolandets mest pønka visesanger har med sitt varme, upretensiøse og sympatiske uttrykk bygget seg en hengiven fanskare. Nå kommer han endelig til Byscenen!

«For Olavsfestdagene er det flott å ha Stefan tilbake på festivalen. Vi tror han vil få en ny vår nå, og han er aktuell med ny plate spilt inn på Træna.
Forrige gang Stefan spilte på Olavsfestdagene var i 2009. Da spilte han i Vår Frue Kirke, og konsertserien «Engler, skurker og vanlige folk» er oppkalt etter en av Stefans plater.», forteller Jens Storli i Olavsfestdagene.

På plata «Andra spelar Sundström» ble han hyllet for å markere 2010-jubileet, og ble tolket av blant annet Miss Li, Lars Winnerbäck og Dundertåget. Et mål på hvor respektert han er!

Han har vunnet en Grammy, Stockholm stads Bellmanspris, Cornelisprisen og Gröna Lunds Evert Taube-pris. Men noen establissementets sanger ble aldri den samfunnskritiske Sundström. Han står alltid på de svakes side, med evnen til å gi en stemme til dem som ikke blir hørt og fortelle andres historier.

Etter en karriere som har gått i ett med skapelsen av fjorten album, tre bøker og utallige singler og EP-er valgte Stefan Sundström høsten 2011 å ta et sårt tiltrengt sabbatsår. Men nå er han tilbake, og vi kan love at dette blir bra!